מדבקות התדר להקלה בפיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

08/03/2012 | 06:27 | מאת: זהבה

האם מדבקות התדר של חברת Lifewave מקלות בכאב, משפרות את איכות השינה של חלי פיברומיאלגיה? האם הפאטצ'ים הללו יכולים להפחית בכאב, להפחית את העייפות והתשישות,לגרום לשינה טובה או מדובר בגימיק שווקי? האם נעשו מחקרים קליניים בנושא?

26/03/2012 | 22:12 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום זהבה ההבטחות של החברה המייצרת מאד מפטות אך הוכחה מדעית משמעותית. ישנם מחקרים קטנים מאד , ללא השוואה, שמראים שיפור בשינה או בכאב , אך לא ניתן להתבסס על המידע הדל בשלב זה. אין מחקרים על חולים פיברומיאלגיה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה