כאבים למרות התרופות

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

26/02/2012 | 10:59 | מאת: נטלי

שלום. היו לי כמה חודשי נחת עם סימבאלטה 90 מ"ג בהם הכאבים כמעט ולא הורגשו עד שסבתא אהובה שלי נפטרה ונכראה המשבר הזה החזיר לי את רמת כאב חזרה כאילו לא לקחתי תרופות.וכבר 3 שבועות הכאבים חזקים למרות שאני ממשיכה עם סימבאלה. האם המצב ישתפר או שעליי להעלות מינון עוד יותר?

28/02/2012 | 13:16 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום נטלי לא מומלץ לעלות מינון של סימבלטה מעבר ל 90 מג. ממליצה לך להמשיך טיפול ללא שינוי, ולהקפיד לעשות פעילות גופנית סדירה. במידה ולא יהיה שיפור, ניתן לשלב לסימבלטה תרופה נוספת שעובדת במנגנון אחר כגון ליריקה. בברכה

מנהל פורום פיברומיאלגיה