פיברומאלגיה

דיון מתוך פורום  פיברומיאלגיה

23/02/2012 | 16:52 | מאת: אקי

שלום דר אני מאובחן כחולה פיברומאלגיה כ-5 שנים.לאחרונה בנוסף לסיפטומים הרגילים של כאבים מופשטים בעיקר בגב במרכז הגב והגב העליון וביידים וכן התכווציות בכפות רגליים ועוד. נוספו מין זרמים חשמליים בגב [כמו מכות חשמל] רציתי לדעת אם זרמים אלה יכולים להיות שייכים לבנק הסימנים של התסמונת האיומה הזו בתודה מראש אקי

28/02/2012 | 13:14 | מאת: ד"ר ואלרי אלוש

שלום אקי תופעה זו של זרמים יכולה בהחלט ליהיות ביטוי של פיברומיאלגיה . במידה והתופעה ממשיכה, מחמירה או מדאיגה אותך, ניתן להיבדק על ידי נורולוג על מנת לשלול בעייה נוספת. בברכה

03/03/2012 | 18:29 | מאת: לא רופאה

יתכן ויש לזה קשר למחסור בויטמין

09/03/2012 | 18:00 | מאת: אקי

תודה על העצה,בדקתי ובאמת חסר מאד ויטמין d רציתי לדעת האם עברת משהו דומה והאם זה היה מלווה בכאב

מנהל פורום פיברומיאלגיה