עיייפות כרונית

דיון מתוך פורום  מדיטציה

09/06/2010 | 18:59 | מאת: נטלי

שלום, אני סובלת כבר מספר נשים מעייפות מעבר לנורמלי. ניסיתי כל מיני טיפולים וגם הייתי במעבדת שינה. לא ממש הצליח. קראתי באיזה אתר מודטים ישנים פחות וזה עוזר להעלאת האנרגיה באופן כללי מה דעתך בנושא? תודה מראש

12/06/2010 | 20:20 | מאת: יונתן קדם

נטלי, אכן אם ניקח את העובדה שמהוח הוא האיבר הצורך את רוב האנרגיה ביומיום ניתן להסיק כי אם נצליח למצוא שיטה שבה ניתן לו מנוחה גם בשעות שהוא אמרו להיות פעיל הרי השגנו לעצמנו דרך להקיטן את שעותה שינה ועדיין להרגיש אנרגטיים. לכן מי שמודט בשמך שנים מדווח שהוא צריך פחות שעות שינה ויכול הריכוז שלו עולה. אין לי ספק שמדיטציה תעזור אך עלייך להחליט להתמיד ולגבור על הרצון הרגיל של כולנו לזנוח פעילות הדורשת התמדה ומאמץ לאחר מספר חודשים. ככל שתתרגלי יותר ותבני לעצמך תזונה נכונה, פעילות גופנית המתאימה לך כך תוכלי להתקדם יותר מהר לעבר ריפוי. חשוב שתבדקי מתי בעצם כל זה התחיל ואולי ישנם מקומות בחייך שהם בחרת בחירה לא נכונה לך. שם צריך לטפל. בברכה, יונתן

מנהל פורום מדיטציה