רגישות יתר

דיון מתוך פורום  מדיטציה

07/06/2010 | 17:12 | מאת: אפרת

שלום, תמיד הייתי רגישה יותר מאחרים והגבתי בדמעות לכל דבר. היום משום מה במקום להשתפר זה רק נהיה יותר גרוע. בעלי אומר משפט לא במקום ואני יכולה לבכות ולהתייפח. זה לא נורמלי וזה מפריע לי בתפקוד ביומיום. מה עושים? לתרגול מדיטציה יש מקום להביא אותי לאיזון? תודה מראש

11/06/2010 | 08:55 | מאת: יונתן קדם

אפרת שלום, 2 הקצוות - רגישות יתר ונטייה להיעלב ולהסתגר מצד אחד וקשיחות וחסור רגישות עם נטייה להעליב מצד שני הם חוסר איזון. המדיטציה היא כלי יעיל ביותר לחזור לקו האמצע. כאשר אני מתרגל אני בעצם חווה מצב מאוזן בו אני שווה נפש ולכן יש בי שיוויון בין שני הצדדים לפחות לזמן המדיטציה. כדאי ומומלץ לך להתחיל לתרגל ולראות את השינויים בך עם הזמן. בברכה, יונתן

מנהל פורום מדיטציה