התפרצויות זעם

דיון מתוך פורום  מדיטציה

21/05/2010 | 11:35 | מאת: לי

בשנה האחרונה אני חווה מדי פעם התפרצויות זעם בלתי נשלטות . מספיק שבעלי או הילד יעשו משהו שאותי מעצבן או למשל שהילד לא יפסיק לבכות ולהתלונן ואני מוצאת את עצמי בהתחלה מתאפקת ואז כאילו משום מקום אני מתחילה לצרוח . מה עושים עם זה? זה מרחיק את בעלי ואני בטוחה שהילד סופג את זה. יש לציין שזה לא מגיע לאלימות רק צרחות. האם המדיטציה יכולה לעשות משהו? תודה

22/05/2010 | 01:41 | מאת: יגאל

הי ישנם דיסקים למדיטציה מודרכת,יעשה לך טוב. קחי כל כמה ימים זמן לעצמך ותכנסי למצב של רוגע. בברכה יגאל

23/05/2010 | 05:48 | מאת: יונתן קדם

לי יקרה, תרגול מדיטציה אכן עזור למתן התפרצויות ומלמד לאט לאט כיצד להכיל את הכעס . לא להדחיק אלא לדעתץ איך לנתב אותו למקום בו אפשר לעבדו איתו ולפרק אותו עד אשר יש ביכולתי להימנע מהתםרצות זעם ללא מאמץ. בתחילת הדרך דרוש כוח התגברות מסוים. עלייך לפתח רצון להשתנות ואם את שואלת כאן הרי שהגעת למקום בו את דורשת שינוי. כדי להתשנות דרשוה עבדוה מצידך. העבודה היא תרגול מדיטציה יומיומי עד למצב בו את מסגולת להתגבר על אות וכעס וזעם הרוצה לעלות ולהתפרץ. בברכה, יונתן

מנהל פורום מדיטציה