מחשבה יוצרת מציאות

דיון מתוך פורום  מדיטציה

02/05/2011 | 20:11 | מאת: ש'

האם יש אמת בכך שמחשבה שלי תיצור לאחר זמן מה את המציאות שלי אני חושב המון מחשבות ביומיום חלקן די רעות. זה די מטריד לחשוב שמחשבה יוצרת מציאות.

05/05/2011 | 06:07 | מאת: יונתן קדם

כפי שעניתי בשאלה הקודמת יצירת המציאות מתרחשת ברמות רוחניות גבוהות יותר. כדי שמחשבה רעה אכן תתממש במציאות לכדי אירוע או מצב עלייך לחזור ולחשוב אותה מספיק פעמים וכן לתת לה משמעות רבה ביותר. אפשר לתאר את המחשבות כמו חלקיקים תת אטומיים הנוצרים בשדה התודעה ונעלמים שוב ושוב. כדי שאותם חלקיקים "יתגשמו" ויתאחדו לכדי מציאות גשמית שאפשר לראות אותה נדרש זמן , רצון וסנכרון עם מצבים נוספים הקשורים לאנשים הסובבים אותך. ניתן ללמוד ממחשבה רעה המון על מה יש לתקן אצלך . אתה יכול לראות במחשבות הרעות הזדמנות בשבילך ולאו דווקא בעיה.

מנהל פורום מדיטציה