לחזור לתרגול מדיטציה

דיון מתוך פורום  מדיטציה

10/11/2010 | 23:24 | מאת: בועז

שלום אני בשנות החמישים לחיי. לפני כ 30 שנה למדתי קורס מסודר של מדיטציה טרנסדנטלית ומאז אני מתרגל לפרקים ע"פ הצורך.בזמנו היו מפגשים שבועיים ומסודרים בכל עיר. לאחרונה החלטתי לחזור לתרגול מסודר אך לפני כן לקבל ריענון במסגרת קבוצתית. אשמח לקבל מידע על פעילות כזו המתנהלת בחיפה או באזור חיפה. בתודה בועז

11/11/2010 | 19:39 | מאת: יונתן קדם

בועז שלום רב , איני מלמד או מתרגל את המדיטציה הטרנסדנטלית כך שלצערי איני יודע על קבוצות תרגול. תוכל בטח לברר באתר האגודה הישראלית למדיטציה. בברכה, יונתן

מנהל פורום מדיטציה