הפלה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

17/08/2016 | 11:59 | מאת: שרון

שלום בנות יש לי 2 בנים בבית 4 ו5 עברתי 2 הפלות ועכשיו אני בהריון שבוע 8 אין דופק הרופא אמר לי לבוא ביום שני ולראות מה קורה למרות שאני בספק כי עד עכשיו היו אמורים לראות יש לציין שאני עם רחם דו קרני לפני 4 חודשים עברתי הסטרוסקופיה ניתוחית בעקבות הפלה עם ציטוטק שהסתבכה . אני עם דמעות מפחדת כבר לא יודעת למי לפנות ומה לעשות . כל פעם מחדש הפחד שאעבור שוב גרידה ולקבל בשורה שהריון לא מתפתח . למי לפנות ? מה לעשות ?

18/08/2016 | 14:40 | מאת: רינת יוסף ורדי

שרון יקרה. הצטערתי לקרוא על האובדנים שלך, ועל ההתמודדות הנוספת שאת צריכה לעבור גם היום. הפחד והכאב ןנוסף לאחר כל מה שעברת טבעי שיעלו ואולי אף בלתי נמנעים לצערי. אך אפשר לנסות להעזר בכל מיני דרכים כדי ללצמצם או ללמוד לחיות איתם עכשיו והלאה. הבנתי מהשאלה שלך האם את לא יודעת למי לפנות מבחינה רפואית או מבחינת תמיכה נפשית. מבחינה רפואית הפורום שלנו לא יכול לסייע בנושא הזה. מבחינת תמיכה וליווי נפשי ורגשי יותר את מוזמנת לכתוב כאן או לשלוח אליי למייל פרטים לגבי המיקום והאזור שלך ואנסה לעזור במה שניתן. חיבוק בינתיים רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי