לידה שקטה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

02/03/2016 | 12:56 | מאת: רונצ'ה

שלום, אני בת 28 ואתמול עברתי לידה שקטה של תאומות בשבוע 28. לא יכולה לתאר את ההרגשה אני פשוט שבורה ולא מצליחה להתחזק, ע"א שיש לי תמיכה מלאה, שתי בנות מהממות בבית ובעל מדהים. רק הגעתי לבדיקה שגרתית לפני אשפוז מכיוון שמדובר בתאומים זהים כאשר הצהיר הרופא שהוא מצטער ואין דופק. עברתי לידהמאוד קשה עם כל הזירוזים האפשריים וכל הכאבים הפיזיים שקיימים בנוסף לכאב נפשי שגדל וגדל. שבורה, מרוסקת, בוכיה.

08/03/2016 | 14:45 | מאת: טלי

היי משתתפת בצערך. עברתי אובדן לפני שנה וחצי. רק רציתי לספר לך על קבוצת תמיכה מדהימה בפייס, ללידה שקטה בשם חיבוק שקט. עם בנות מדהימות ומפגשיים חודשיים. שלא תתדעי עוד צער.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי