היה לי חשוב לשתף

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

07/09/2015 | 17:58 | מאת: אודליה

בשבוע השמיני להריון שלי הלכתי לאולטרסאונד וגילינו שהעובר ללא דופק, אני גרה בירושלים ולכן מיד פניתי לשערי צדק, עברתי טלטלה נפשית וגופנית אדירה וכל שרציתי היה להוציא את העובר וכמה שיותר מהר, אחרי 3 שעות במיון בהם הרגשתי מזולזלת מיחס הרופא והצוות החליטו לשלוח אאותי לבית ואמרו שיצרו איתי קשר ביום ראשון (המקרה היה ביום חמישי), נסעתי לשבת להורי בצפון ביום שישי חשתי כאבי בטן ונסעתי לבית חולים "העמק" שם אמרו לי לחזור ביום ראשון לגרידה (היות ולא הייתי בצום), ביום ראשון הגעתי על הבוקר, הצוות היה מקסים ומקצועי, פשוט לא האמנתי שזה אמיתי אחרי היחס שקיבלתי בשערי צדק. הגרידה נעשתה במקצוענות, לא חשתי כאב גם אחרי, והיחס היה מעל הכל!!! פשוט מלאכים נמצאים שם!!!!!! למרות שאני גרה בירושלים, את הלידות שלי אני מצפה לעבור רק שם, צוות מדהים שווה הכל!!! פשוט לא יאמן שיש עדיין מרכז רפואי עם יחס מדהים וערך גבוה לחיי המטופלים... ממליצה בחום על בית חולים "העמק"

27/09/2015 | 20:33 | מאת: רינת יוסף ורדי

אודליה יקרה תודה שבאת ושיתפת אותנו כאן בחווית היחס מהצוות. מאחלת לך שציפיתך תתממש במהרה ובדיוק כפי שאת רוצה בקרוב!.רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי