הפסקת דופק שבוע 9

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

29/07/2015 | 11:27 | מאת: מודאגת

אתמול עשיתי אולטרסאונד מעקב הריון שבוע 9 1 והטכנאית הסבירה שאין דופק. לפני 10 ימים בשבוע שבע וחצי נראה דופק ועובר תקין לגמרי. הופנתי דחוף לרופא שלי שעשה אולטרסאונד נוסף ולא נראה דופק. הרופא הפנה אותי למיון לביצוע גרידה. קראתי הרבה והבנתי שיכולות להיות טעויות באבחנה. האם כדאי לחכות עוד כמה ימים ולבצע אולטרסאונד נוסף? האם אכן יש סיכוי לטעות למרות שנבדקתי בשני מקומות? האם כדאי לעשות גרידה או שניתן לקחת את כדור הציצוטק? אשמח לעזרתכם ועצתכם אנחנו ממש מתוסכלים ועצובים ולא יודעים מה לעשות. קשה לנו להשלים עם דברי הרופא. תגובה חדשה

30/07/2015 | 19:39 | מאת: מיואשת

אין לי עצה טובה פרט להזדהות, היום עברתי הפלה טבעית בשבוע 5 וזה היה קשה נורא אז אני רק מדמיינת את הקושי שלך. אני מקווה בשבילך שהבדיקות האלו היו שגויות אבל אולי שווה ללכת לגניקולוג פרטי שיעשה אולטרסאונד מעמיק. אם תרצי יש לי המלצה על רופא. בהצלחה.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי