מתקשה להתאושש

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

22/06/2015 | 10:49 | מאת: כברלא

שלום, לפני קצת יותר מחודש וחצי עברתי הפסקת הריון מאוחרת, בשבוע 20, בעקבות מספר מומים שהתגלו בבתי. מאז הדיאגנוזה בעלי ואני נמצאים בטיפול זוגי אצל פסיכולוגית. אך לאחרונה נראה לי שאולי זה לא מספיק. אני פשוט לא מצליחה להשתחרר מהאשמה והחרטה. לאחרונה גם התחלתי לסבול מהתקפי פניקה שקצת הלחיצו את בעלי ואותי. אשמח להמלצה על מטפלת שמתמחה באובדן הריון באזור ירושלים (בעדיפות למישהי שעובדת עם מכבי, אך לא חובה). תודה

25/06/2015 | 09:42 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי . בואי תכתבי לי למייל שוב את הבקשה שלך, כדי שאוכל לחזור אלייך ישירות. באופן כללי אני חושבת שגם מטפל/ת ללא התמחות אך עם רגישות ויכולת להתכוונן לכל מטופל באשר הוא יוכל לעזור. בכל מקרה אנסה לבדוק, מוזמנת לכתוב לי. רינת [email protected]

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי