צריכה לעבור הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

09/03/2015 | 21:35 | מאת: אלה

הי, בשבוע 24 ולפני כמה ימים התגלה מום רציני אצל העוברית המתוקה שלי. כל המומחים תמימי דעים לגבי זה שצריך להפסיק את ההריון. הועדה תאשר ואני כרגע מנסה להבין מה הפרוצדורה של ההפסקה, איזה החלטות צריך לקבל ברמה הרגשית מצד אחד(לראות או לא לראות את העוברית, קבורה וכו) ובצד הפרקטי. האם יש לכן המלצות/עצות עוד לפני? מה לבקש? מה לבדוק לפני? האם יש ביח (איזור המרכז) שנותן מענה יותר טוב למצב הנורא הזה? האם יש אופציות שונות, כמה זמן לוקח וכו וכו. תודה

היי. קודם כל אני מצטערת אתך על המצב :( מתנצלת שלקח זמן לענות, זה היה חוסר תיאום ביני לבין רינת שלא יחזור על עצמו. לצערי אין לי המון ידע בנוגע לאיפה כדאי לעבור פרוצדורות אלה. האם פנית לפורום של תפוז? יש בו יותר ידע ולדעתי גם חומר כתוב שיוכלו לשלוח לך עם המלצות. אם לא תסתדרי אני ב 0544959060 ואנסה לחבר אותך למישהי שיש לה יותר ידע על בתי החולים השונים. עדכני מה שלומך. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי