הפסקת היריון בשבוע 30

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

09/02/2015 | 10:56 | מאת: ישראלה

היי. בשבוע 25 להיריון כמעט במקרה גילו מום נדיר בעובר שהלך והתפתח לא טוב. לבסוף הייתי צריכה לקבל את ההחלטה הקשה מכל ולהפסיק את ההיריון. עברו חודשיים ואני עדיין מתקשה להאמין ולהתמודד. אני מחפשת מטפלת באזור השפלה: רחובות, מודיעין, בית שמש.. אודה להמלצות בהקדם. תודה.

שלום לך. הצטערתי לקרוא על אובדנך. בשל חוסר תיאום ביני לבין רינת, המנהלת השנייה של הפורום פנייתך נפלה בין הכסאות :( אם עדיין רלוונטי תוכלי ליצור איתי קשר ב 0544959060 ואעזור לך למצוא מטפלת. שוב סליחה, גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי