אין לי מילים....

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

28/10/2014 | 21:24 | מאת: לורה

אין לי מילים לתאר את תחושת האובדן, הכאב וגם הטראומה שמלווה אותי מההפלות שעברתי. לשמחתי הרבה, זכיתי בשני ילדים נפלאים בהריונות תקינים והנה, כשהחלטנו להרחיב את משפחתנו, הצלחתי להיכנס להריון נוסף עם בן, קטן ומתוק שכבר חשבתי על שמות עבורו ופתאום ביום בהיר בחודש אפריל השנה, ירדו לי המים במפתיע, בשיטפון שלא היה ניתן לעצור ותוך יומיים עברתי גרידה. האירוע הזה ליווה אותי וגרם לי לחרדות שנמשכו מספר חודשים אחרי עד שאזרתי כוח ורצון ואומץ להריון נוסף. ההריון המיוחל הגיע אך גם הוא בשבוע 12 הפסיק. עברתי הפלה טבעית. הפלה זו התרחשה במפתיע בבית והדימומים היו רבים וחשתי שאני עומדת להתעלף ובצעד חירום השלימו את ההפלה בשאיבה. מעבר לאובדן הגדול, גם החוויה הטראומתית שהתלוותה להפלה היא עבורי קשה מאוד. עם חששות גדולים מפני ההריון הבא.. תודה על ההקשבה

29/10/2014 | 17:03 | מאת: רינת יוסף ורדי

לורה יקרה כמה קשה באמת לתת מילים לכל התחושות והחוויות הפיזיות והנפשיות שעברת ושאת עדיין חווה. חשוב לתת מקום לכל אלו , לכאב ולחששות ולכ מה שעולה. ועם הזמן, כפי שרשמת כ"כ יפה, יתפנה מקום לאומץ כוח ורצון להתמודד עם ניסיון נוסף במידה ותבחרי. תני לעצמך את הזמן והקצב הנכון עבורך. מצטערת על כל מה שעברת ושולחת חיבוק גדול . מוזמנת להמשיך לכתוב לנו . רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי