לכבוד רינת

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

02/10/2014 | 18:59 | מאת: אנה

האמת שאין לי כל כך אם מי לדבר על האובדן של ההריון זה כואב לי ומעיק עלי ובצבא המענה היחידי שיש לתת לי זה לדבר אם עובדת סוציאלית שבעצמה עוסקת בהפסקות הריון . זה כואב לי לתת לה להיכנס לרגשותי ואני לא יכולה לדבר עם אמא כי בעצמה הכריחה אותי לעשות את זה חשבתי לנסות טיפול מקצועי של פסיכולוג וזה המון כסף בימינו . רק לפני כמה ימים איבדנו 3 חיילים מגבעתי שהצבא לא סיפק להם פסיכולוג אחרי המלחמה . אני מתמודדת עם זה כרגע לבד ואני מרגישה שאני מאוד רוצה את הילד . ואולי אני ממהרת . אבל לרפא את הדמעות שלי בכל לילה זה אולי להרגיש שאכן קיים אפשרות להריון נוסף. החודש איחר לי ב4 ימים שמלתי ובכיתי יחד . ובסוף קיבלתי מחזור . הייתי שמחה ליעוץ תודה אנה

06/10/2014 | 18:53 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי אנה תכתבי לי למייל מאיזה אזור את ונראה אם יש דרכים נוספות לעזור לך . [email protected]

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי