הפסקת הריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

02/10/2014 | 14:05 | מאת: אנה

היי אני אנה הייתי בהריון בחודש 3 ואימי הכריחה אותי לעשות הפלה גיליתי את ההריון במהלך גיוסי לצהל . נפשית לא היה מי שיעזור לי הכאב הזה לאבד ילד שרציתי ותוכנן . כואב עבורי מאוד שהייתי צריכה להרוג תינוק כי לא חשבתי או האמנתי לשניה שאני באמת בהריון . לא האמנתי שיש דופק או שמשהו חי אצלי בבטן אני עם הרבה חרדות . והקושי שלי שאני כל הזמן מנסה להיכנס שוב להריון מפחדת מהריון ורוצה אותו שוב . יש לי בן זוג כבר המון זמן . פשוט בהריון הראשון אני עזבתי אותו כי התגייסתי ועברנו מכאובים ואבל של אחד ממקרוביו . מה מומלץ לי לעשות כדי לחפר על הכאב הזה ? אני רוצה את התינוק שלי חזרה . וגם לא רוצה .

02/10/2014 | 18:41 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי אנה מההודעה שלך עולים כאב ובלבול ודילמה. צר לי על שאולצת לעבור הפלה וצר לי מאוד שעברת זאת לבד ללא תמיכה. זה בוודאי היה קשה מאוד ואף אחת לא צריכה לעבור זאת. אני מבינה שאת בניסיונות נוספים כיום להכנס להריון אך במקביל לא בטוחה שאת אכן רוצה זאת. זו שאלה מאוד לגיטימית וזה מאוד חשוב שאת יכולה לומר זאת בכנות. האם יש מישהי/ו שתוכלי להתייעץ ולחשוב על זה קצת יותר לעומק? לבדוק יותר מה את רוצה? לדבר על הרגשות שלך עם בן הזוג? תכתבי לנו אם תרצי, חיבוק רינת רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי