3 הפלות

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

08/08/2014 | 12:03 | מאת: רות

אוף..אני קוראת את כל מה שאתן רושמות פה ובא לי לבכות.עברתי 3 הפלות בניתוחים.היום אני לא מצליחה להיקלט להריון.עדיין לא הלכתי להיבדק במרפאת פוריות.כי אני מפחדת שיגידו לי שדפקתי לעצמי את החיים ושלא אוכל ללדת יותר.אתמול קיבלתי שוב ובכיתי בכי תמרורים.כל מה שבעלי ניסה להגיד לי לא הצליח.להפך...עוד יותר בכיתי.למה לכולן יש ולי לא??למה כולן מצליחות בקלות ואני לא...זה מה שמהדהד לי בראש כל הזמן.אני רואה מה שאתן רושמות פה ופשוט בוכה.. בא לי לחבק את כולכן.

17/08/2014 | 15:35 | מאת: רינת יוסף ורדי

רות יקרה. קודם כל צר לי על העיכוב במענה, משום מה לא הופיעה לי ההודעה שלך. מה שלומך ? אני מבינה מאוד את החשש ללכת להיבדק ולקבל בשורות חלילה וחס ..אולם מצד שני ייתכן ואת חוששת ומדמיינת תסריטים בראש שאינם נכונים וסובלת סבל נוסף ואולי מיותר מעבר למה שגם ככה את מתמודדת איתו. יש דרך שיכולה להקל עלייך את ההגעה לבדיקה ולייעוץ?מישהו /מישהי שאת רוצה שילוו אותך? לגבי השאלה שמהדהדת בראשך, שאלה כ"כ לגיטימית ומובנת. בטוחה שכמעט כל אחת מהבנות כאן תזדהה איתך. אין לנו תשובות לשאלה הזו, דברים מסוימים לצערי קורים לאנשים מסוימים ודברים אחרים לאנשים אחרים. אני מזמינה אותך לכתוב לנו איך את היום. חיבוק, רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי