אחרי הפלה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

07/08/2014 | 22:22 | מאת: Lihiegot

אתמול עברתי הפלה טבעית בשבוע 19 התחילו צירים ממש כמו לידה ) חבל שהיא הייתה כול כך עצובה) הייתה לי ירידת מים צירים כל דקה והופ עוברית קטנה בחוץ אני באמת שבורה אני לא יודעת איך להמשיך הלאה בעלי כדי לעודד אותי סגר חופשה הרחק מכולם. חשבתי שאני אתעודד אבל להפך אני מוצאת את עצמי בוכה בלי הפסקה אומנם זו רק הייתה עוברית קטנה אבל אני מרגישה אבדון רציני יש ממש קבוצות תמיכה שאפשר להיפגש שיעודדו בשעת משבר כזה? כמה זמן מותר להיות במשבר? תודה לכל העונים

18/08/2014 | 16:31 | מאת: אמא כואבת

היי קראתי את שעברת והייתי חייבת להושיט לך נחמה, אין זמן מוגדר כמה זמן צריך להתגבר על זה ואת לא אמורה לעמוד בזמנים של אף אחד!! תעשי ותתנהגי הכי טבעי שבעולם. מניסיון זה יקח זמן ואם זה מחמיר עד כדי חוסר תפקוד אז תחשבי על פסיכולוגים. אין קשר בין גודל העובר אובדן זה אובדן אפילו אם זה בשבוע 8. שולחת לך חיבוק גדול את יכולה לכתוב כאן ואנסה לעודד אותך

10/10/2014 | 20:53 | מאת: עינת

היי גם אצלי מקרה זהה. ירידת מים לא מובנת בשבוע 19 לידה שקטה עצובה...גרידה הרגשת אובדן נוראית, עצב, שכול. אין מילים שמנחמות כרגע....ומה שמתסכל זה שזה מקרה נדיר לחלוטין לפי הרופאים. תתחזקי עינת

28/10/2014 | 21:06 | מאת: לין

שלום לכן, גם אני חוויתי הפלה בשבוע 19 עקב ירידת מים פתאומית ולא מוסברת. נראה לי שכנראה שזה לא כל כך נדיר כבר... גם לי אמרו אותו הדבר שזהו אירוע נדיר.. שנשמע רק בשורות טובות. מבינה מאוד מאוד לליבכן

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי