לא יודעת אם קשור

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

18/06/2014 | 09:55 | מאת: רונית

היי, אני בחורה בת 33 ואני מעלה כאן פוסט שאינני יודעת אם קשור, אבל מנסה בכ"ז ואודה לתגובתכן. בשנה האחרונה עברתי תהליך גירושין. אני אם לילד אחד בן 3. החלום שלי היה למשפחה גדולה, חלמתי על כמה ילדים ובהפרשים קטנים והחלום התנפץ. כולם סביבי בהיריון, שני, שלישי, כל חברותיי, אנשים בגילי בעבודה ובכל מקום נראה שכולן בהיריון ולכולם יש משפחה ורק לי אין. אני באבל מאוד גדול, על מה שהיה יכול להיות ועל מה שאין, אני בכעסים על הגרוש שלי שמבחינתי ניפץ לי את הפנטזיה ואני פשוט לא מאמינה שיכול להיות ויהיה לי עוד ילד. אני מרגישה שהשעון שלי מתקתק וגם ככה לקח לי זמן רב להביא את הבן (המקסים) שלי ומי יודע כמה זמן אם וכאשר אמצא זוגיות - ייקח לי?! אני מרגישה שאני לא יודעת איך להתעודד, איך לראות את חצי הכוס המלאה (שהפסקתי נישואים שלא היו לי טובים, שהיום יש לי זמן לעצמי וכו' וכו') ורק עסוקה בחלום שהתנפץ אני בטיפול אצל מישהי אבל מרגישה תקיעות מאוד גדולה בחיים שלי סביב נושא ההיריון (אני יכולה לראות אשה בהיריון לידי ואני יכולה להתחיל לבכות, זה כמו דקירה בשבילי) סתם אשמח למילה טובה, ואם זה לא המקום - סורי.

18/06/2014 | 13:29 | מאת: אני

וואו, רונית היקרה, אני מאחלת לך למצוא בן זוג עם עוד ילדים ולאחד משפחות. אני בת 32 וגם לי יש ילד בן 3 וגם אני רציתי ילדים בהפרשים יחסית קטנים אבל זה לא הלך. אני מסתכלת על בני בן ה-3 וחושבת שהוא בטח רוצה אחים או אחיות אבל אני חושבת שאנחנו רוצים את זה יותר מהם. טוב שיש לך אותו ויש לו אותך וכבר הפתיחה שלך טובה. מאחלת לך אהבה יותר גדולה מקודמתה ואת כל האושר שבעולם.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי