שאריות לאחר ציטוטק

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

17/06/2014 | 20:35 | מאת: סל

שלום. לפני כ-3 שבועות עברתי הפלה בציטוטק. העובר הפסיק להתפתח בשבוע 8 . קיבלתי שלוש מנות של 4 כדורים ועוד מנה אחת לפני השחרור של 2 כדורים. באולטרסאונד שעשו לי לפני השחרור נצפתה רירית של 23 ממ אך שחררו אותי הביתה בכל מקרה. היום עשיתי אולטרסאונד אצל הרופא נשים שלי והאחריות עדיין נשארה 22.5 ממ. האם יש סיכוי שזה יצא באופן טבעי? האם דחוף לפנות למיון ולעשות גרידה? האם אני יכולה לעשות את הגרידה שבוע הבא או שזה יכול להוות סיכון? תודה רבה מראש!

25/06/2014 | 16:41 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי סל! צר לי על האובדן שלך. אנו כאן מלוות בתהליכי אובדן ברמת התמיכה והשיתוף, לגבי השאלה ששאלת ישנם פורומים רפואים שיוכלו לענות לך. בכל מקרה, בהצלחה! רינת

20/08/2014 | 08:44 | מאת: סיגל909

אני מצרפת לך קישור של אתר מצויין, אבל כמובן כדאי לך להתקשר לעזרה מקצועית. http://www.abortionportal.com/pages/?ID=13

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי