הריון לאחר הפלה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

14/05/2014 | 14:22 | מאת: ללי

שלום רב, עברתי הפסקת הריון לאחר שבשבוע 8 לא היה לעובר דופק... (התהליך היה ארוך וממושך וגרם לי סבל רב). אני כעת מנסה להכנס להריון, אבל אני בחששות מטורפות, כל היום קוראת, בודקת, מפחדת שזה יקרה פעם נוספת. הבנתי שלא בודקים כרגע בעיות, אלא רק לאחר 2-3 הפלות (שלא נדע). אני שותה המון דיאט קולה, מעל לבקבוק ליטר וחצי ביום. האם לדעתכן יש קשר? קראתי כל מיני כתבות שקפאין קשור להפלות....

14/05/2014 | 22:26 | מאת: רינת יוסף ורדי

הי ללי. אפשר לחוש את הכאב הנפשי והפיזי שלך אפילו דרך מה שכתבת. הצטערתי לקרוא שהתהליך היה ארוך וממושך ומלווה בסבל נוסף מיותר. החרדות והחששות מהעתיד ומהניסיון הבא מובנות וטבעיות , גם הרצון ללמוד ולגלות מידע רפואי שיבטיח את שלמות ההריון הבא.זו התמודדות שהיא בהחלט אופיינית , והלוואי והיתה לנו אפשרות להבטיח ולשלוט יותר בעתידנו.. אנו כאן מלוות בהיבט הנפשי ואת מוזמנת לפנות לפורום רפואי לגבי השאלות ששאלת. אני מזמינה אותך לכתוב לנו מה שלומך גם בהמשך.. רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי