ברוכה הבאה לרינת - מנהלת נוספת לפורום שלנו

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

חברות יקרות! אני שמחה להציג בפניכן את רינת יוסף ורדי המקסימה והחכמה, אשר גם היא מומחית בטיפול בנשים שחוו אובדן הריון. הכרתי את רינת כחלק מעבודה משותפת ושמחתי שהסכימה להצטרף אלי לפורום זה ולתת כאן מטוב ליבה, חכמתה וניסיונה המקצועי. ברוכה הבאה רינת ותודה שאת כאן איתנו. בהערכה, גילי

08/05/2014 | 12:54 | מאת: רינת יוסף ורדי

תודה גילי יקרה על המילים החמות ועל ההזמנה להיות כאן איתכן. אני רינת, עוסי"ת קלינית וכל מי שרוצה לקרוא לגביי מוזמנת לקרוא בראש הפורום, רק אציין כאן שאני מטפלת פרטנית וקבוצתית בנשים שחוו אובדן הריון. הפורום חשוב ורגיש בעיניי לכל מי שבוחרת להכנס, לקרוא, לשתף ואולי כך להרגיש מעט פחות בודדה בתוך מה שעובר עליה. מקווה להיות כאן עבורכן לעזר. חיבוק גדול ממני. רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי