פורום הורים בנושא אובדן

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

07/05/2014 | 12:15 | מאת: טלי נעם

בימים אלו מוקם במועצה אזורית רמת נגב פורום הורים לתמיכה ביחידים ומשפחות שחוו אובדן של תינוק בכל שלב של ההריון ומייד אחריו. הפורום מאורגן על ידי הורים שחוו בעצמם אובדן. מטרת הפגישות היא שיהיה למשפחות מקום "בטוח" לדבר, לשתף, להתייעץ ובעיקר כדי לדעת שאתם לא לבד ויש מי שישמח להיות שם בשבילכם. הפגישות ללא תשלום לפרטים: טלי נעם [email protected]

אציין שאני מכירה את טלי נעם ואת ניסיונה העשיר בליווי משפחות שחוו אובדן הריון או אבדו תינוק מיד לאחר הלידה. תוכלו להיות בטוחים שאתם בידיים טובות. יוזמה מבורכת! גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי