חדשה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

16/04/2014 | 18:02 | מאת: ויק

שלום,עברתי חוויות מזעזעות בתקופה האחרונה. כבר לא יודעת איך להתמודד עם כל הקושי וכל הכאב שהצטבר לי בלב. הפסקת הריון ראשונה לפני חצי שנה בשבוע 25, אחרי הסיוט של ההפריות תינוק עם מום. אחרי שאספתי והדבקתי את כל הרסיסים של לבי השבור,התגברתי איכשהו על הכאב עם חיוך צבוע לחברותיי בעבודה שפתאום כולן חלו במגפת ההריון,וחיוך צבוע גם לקרובי המשפחה עם מבטים רחמניים ומשפט מפגר "אל תדאגי יהיה בסדר". תקופה שחשבתי בחיים לא תסתיים ובתקוות חדשות שבניתי לעצמי הלכתי שוב להפריה נוספת. שבוע 9 עובר ללא דופק עכשיו אני מרגישה מקוללת, שני סבבים של ציטוטק שלא הצליחו ורק גרמו לי לאיבוד רב של דם עד התעלפות, כל זה נגמר בסופו של דבר בגרידה. עכשיו נותרו בי רגשות של שינאה,דיכאון ואינסוף חרדות ומחשבות מפחידות. אני מעוניינת גם להצטרף לקבוצה.

היי ויק אני מצטערת לשמוע על האובדנים הכואבים שחווית. תחושת ה"דפיקות" וה"קללה" מאד שכיחות וזה עצוב שאת חווה גם את האובדן וגם סבל נוסף מתחושה שמשהו אצלך לא בסדר שזה קרה לך :( מקווה שתמצאי כאן עוד הרבה בנות מקסימות שחוו דברים דומים וזה אולי יסייע לך להרגיש יותר אנושית ופחות "מקוללת".

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי