מחפשת קבוצת מיכה באזור המרכז

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

27/01/2014 | 11:11 | מאת: שקט

גילי שלום עברתי לידה שקטה השניה במסר בשבוע 28 לפני חודש והחלטתי להירשם לקבוצת תמיכה ולא הבנתי כמה מורכב זה יכול להיות . פניתי למרכז חווה בתל השומר ואין להם קבוצת תמיכה כרגע ולא בורור מתי תיפתח חדשה . איכלוב אין קבוצת תמיכה , סופי דביר אין לה כרגע קבוצת תמיכה פתוחה . אני ממש נואשת אולי את תוכלי לעזור לי

הי סליחה שלא עניתי אך עשיתי בירורים בנוגע לאפשרות של פתיחת קבוצה במרכז על ידי אחת הקולוגות שלי. עדיין לא ברור אם זה יכול להסתדר. בואי ננסה לבחון בפורום מי הייתה מעוניינת להגיע לקבוצה כזו ואז אוכל לנסות למצוא מנחה מתאימה.

31/03/2014 | 23:30 | מאת: Rotem

שלום לכולן אני עברתי אובדן הריון לפני חודש וחצי, ילדתי פג בשבוע 31.4 שנפטר אחרי 3 שבועות . אני מעוניינת בקבוצה תמיכה וגם אני פניתי לסופי דביר בתל השומר אשר עידכנה אותי שכרגע אין קבוצה. אני גרה בראשון לציון אשמח להצטרף לקבוצת תמיכה, נכון להיום אני ועוד מספר בנות שעברו אובדן הריון הקמנו קבוצה שאנחנו נפגשות לפעמים מדברות, פורקות, בוכות צוחקות אין ספק שזה מנחם. מאוד חשוב לי להיות חלק מקבוצת תמיכה שמלווה עי אשת מקצוע.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי