מחפשת קבוצת תמיכה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

29/12/2013 | 22:08 | מאת: irit

מעוניינת בקבוצת בנות שעברו אובדן וצריכות לפרוק,לקטר,לבכות וגם לצחוק יחד... אני גרה ברחובות ...

אירית היקרה אני מצטערת לשמוע על אובדנייך הקשים והעצובים. אינני מכירה קבוצת תמיכה ספציפית ברחובות אבל אולי באמת תתגבש כאן קבוצה מהאזור הזה. ישנה מנחת קבוצות לנשים לאחר אובדן הריו בשם רינת ורדי ואני ממליצה עליה בחום. אם תתגבש קבוצה מאזור המרכז היא תוכל להגיע ולהעביר אותה. זה המייל שלה [email protected] בנוסף, בתה"ש קיימת מרפאת נשים בשם מרפאת חווה בה יש קבוצות כאלה. עדכני מה שלומך, גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי