הדלקת נר תשיעי לזכר הילדים שלנו

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

04/12/2013 | 13:26 | מאת: טלי נעם

שלום לכולם, שמי טלי נעם ולפני שש שנים איבדנו את בתנו הבכורה עופר בשבוע 36. מאז, כל שנה, ביום האחרון של חנוכה, אנחנו מדליקים נר נוסף לזכרה ולזכר כל הילדים שלא איתנו. הרעיון עלה דרך הדלקת הנר של The Compassionate Friends שנערכת כל שנה ביום ראשון השני של חודש דצמבר (Worldwide Candle Lighting (http://www.compassionatefriends.org/News_Events/Worldwide_Candle_Lighting.aspx אתם מוזמנים להצטרף אלינו היום (ולא משנה היכן אתם נמצאים) ולהדליק נר חנוכה נוסף עבור הילדים שלכם. חוגגים את החיים והחג וזוכרים אותם. חג שמח, טלי

29/12/2013 | 15:56 | מאת: irit

אני בדרכ בעצמאות מדליקה לבן שלי,שאיבדתי בשבוע 27 ונפטר אחרי כמה ימים. משנה הבאה אדליק לבת שיכלה להיות לי, נתצפתה ללא דופק בשבוע 17 :(

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי