אובדן הריון בשבוע 22

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

30/11/2013 | 10:12 | מאת: אני

היי גילי , אני כתבתי לך לפני כמה שבועות, אך במקום שארגיש טוב יותר אני מרגישה גרוע יותר. הזמן לא עושה את שלו... אני בחופשה ולא יוצאת מהבית, לא מסוגלת לראות אנשים כי אין לי חיוכים לחלק בחזרה. אני מתגעגעת לשני העוברים שלי, לבעיטות, לפנים שלהם. אני חולמת עליהם בלי סוף. מצד אחד אני רוצה ילדים אך מצד שני אני מרגישה שהרחם שלי הוא  הבית  של הילדים שאיבדתי. אני בחרדות עצומות, מפחדת מאסון נוסף. חשבתי לשוחח עם מישהו אחד על אחד, אך אין ביכולתי לממן פגישות פסיכולוג. אני גרה בראשון, את יכולה להמליץ לי על מסגרת מוזלת וטובה שאת מכירה ? תודה רבה .

שלום לך. אני מצטערת על התחושות הכואבות והקשות. הן נורמליות והגיוניות אך עדיין קשה לשאת אותן. אם את מראשל"צ אני ממליצה לך לפנות למרפאה חווה בתה"ש- מרפאה המתמחה במתן מענה לנשים במהלך התמודדות עם טיפולי פוריות ואובדן הריון. הנה הקישור לעמוד שלהם. http://shikum.sheba.co.il/Psychiatric_Division/Psychiatry_Clinics/Hava_Clinic/12.htm תעדכני איך הולך. גילי

29/12/2013 | 15:53 | מאת: irit

אני הלכתי לבריאןת הנפש ברחובות. יש שם אחלה מטפלים..וזה בחינם. בקופ"ח אפשר להיפגש עם עוס ופסיכיאטר במרפאת אם. וגם 160¤ לפסיכולוגים שעובדים עם הקופה

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי