חברים

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

20/11/2013 | 11:07 | מאת: א

שלום לכולן, אני אחרי שתי הפלות בשנה, עכשיו נלחמת בקופת חולים לבצע בדיקות כבר עכשיו ולא לחכות לשלישית. יש לי מפשחה וחברים מדהימים שעמדו לצידי בפעם הראשונה ועשו בשבילי הכל. אבל הפעם אני מרגישה שהם לא מבינים ולא רגישים, כאילו זה נהייה "הנה היא שוב הפילה". אף אחת מחברותי לא התקשרה אלי בשבוע שאחרי וגם אחרי שהערתי להן, קיבלתי סליחה אבל כל אחת המשיכה בדרכה. אני יודעת שמי שלא עברה קשה לה להבין אבל מאד רציתי אותן לצידי. יש לי גם חברה אחת שילדה לאחרונה ואני מאושרת בשבילה, אבל לפעמים היא לא מבינה איך הערות קטנות יכולות לפגוע. "למה את צריכה מדיח כלים, הרי אין לך ילדים". עבר כבר חודש וחצי ואיכשהו אני מרגישה שמצבי רק מחמיר. אשמח אם תוכלו להמלית על קבוצת תמיכה, או סתם בנות לדבר איתן שמבינות את הסיטואציה. תודה

שלום לך. מהיכן את בארץ? מתארגנת קבוצת תמיכה במרכז. ראי הודעה מה 31.10 של עו"ס רינת ורדי. מומלצת בחום!

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי