חוששת קצת יותר מידיי...

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

11/11/2013 | 13:31 | מאת: נווה

שלום גילי אני צריכה את עזרתך .. היסטוריה קצרה: בחודש מאי האחרון איבדתי את עוברי בשבוע 23 עקב הפסקת דופק עוברי ללא סיבה. עכשיו אני בהריון ! כן ואני מאושרת שבוע 8..אבל פתאום מצליחות לתקוף אותי מן חרדות קטנות של חוסר וודאות לגבי מה שמתפתח אצלי בבטן ואני אסביר את עצמי : בדיקה אחרונה בוצעה לפני שבוע וחצי והכל היה תקין , יש לי תור לרופא בעוד שבוע ואני כבר בלחץ כיוון שאת ההריון הקודם שלי איבדתי בעקבות חוסר הרגשת תנועות והלכתי לבדיקה שיגרתית שבו נאמר לי כי אין דופק.. ואני חוששת מהזמן הארוך שעוד לפני.. אולי זה נשמע מוזר או לא נורמלי אבל עברתי חוויה אובדנית מאוד קשה.. אשמח אם תייעצי לי איך להתמודד ולעבור את ההריון הנוכחי ברוגע. תודה מראש

שלום לך. אני מאד מבינה לליבך. הריון לאחר אובדן הוא אתגר גדול, בייחוד כי אני גם לא מציעה להיות שאננים מבחינת הבדיקות, שהרי יש ערך רב לערנות לתנועות העובר וכו'. אני מציעה לך להצטרף לפורום המיועד להתמודדות הזו, ושמו הריון לאחר אובדן. זה יכול להתאים יותר מבחינת התכנים ומבחינת התחושה של המשתתפות האחרות שבפורום הזה לא תמיד קל להן לשמוע על הריון חדש של אשה אחרת :( מאחלת לך המשך הריון בריא, קל ונינוח ככל שניתן! גילי מצורף קישור לפורום: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=1111

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי