איך לצאת מהחרדה?

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

06/11/2013 | 14:15 | מאת: עצובה

הי. לפני שלוש שנים עברתי אובדן עובר בשבוע 23. כעבור חודש וחצי נכנסתי שוב להריון וילדתי ילדה יפייפיה ואהובה. כל הזמן מנסה לשכוח את העובר שהיה אבל לא יוצא לי מהראש. באוגוסט האחרון שוב אני בהריון ובשבוע 9 ראינו עוברון מקסים עם ידיים ורגליים קטנטנות ודופק. היה דופק טוב. לפני שבוע הלכנו נרגשים לשקיפות עורפית וברגע שהרופא הניח את האולטרסאונד ראיתי ישר שאין נקודה קופצנית. למחרת כבר עברתי גרידה בהרדמה מלאה ואני כבר שבוע רק בוכה. עם מגרנות. בדיכאון. אוכלת כל היום מהעצבים. מפחדת שוב להיכנס להריון ולהתאכזב שוב ולכאוב. איפה אני יכולה לקבל עזרה נפשית באזור השרון? אני רוצה עוד ילד ואני יודעת שאני אהיה אומללה כל ההריון.

שלום לך. איזו עוגמת נפש!!!! מצטערת כל כך לשמוע על החוויה הקשה שמשחזרת את הקושי מהעבר ובוודאי מתערבבת איתו. מצרפת רשימה של מרפאות ציבוריות ללא תשלום שיכולות לטפל בך. אם יש לך אפשרות לנסיעה, מומלצת במיוחד מרפאת חווה בתה"ש אשר מתמחה בליווי נשים לאחר אובדן הריון, וכן מרפאה דומה באיכילוב להלן קישור לרשימה המלאה. חיבוק גדול. גילי http://www.enosh.org.il/_Uploads/1clinics.pdf

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי