נראה לא טוב

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

08/09/2013 | 17:34 | מאת: עצובה

שלום, צריכה לפרוק, החלטנו שאנחנו לא מספרים הפעם, אז אין לי איפה לשתף. ואני על סף בכי. הריון שלישי, הראשון איבד דופק. השני התברר כמולה חלקית- חצי שנה מעקב לוודא שלא מתפתח גידול. עכשיו הריון שלישי, אחרי דיקור, רבנים, אנרגיות, חשיבה חיובית, טיפול פסיכולוגי וסקס:-) שבוע שישי, מרגישה רע, הבטא רק על 1000 כשלפני שבועיים היה 400, ויש דימום כל הזמן

שלום לך איזה כוחות נפש נדרשים לעמוד בפחד הזה. אני חושבת שתוכלי להיעזר מאד מפורום שנקרא "הריון לאחר אובדן" בתפוז, בו נשים נמצאות במצב הבלתי אפשרי הזה של הריון חדש לאחר אובדן הריון. מחכות לשמוע בשורות טובות. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי