ספר חובה לכל מי שחוותה הפלה או אבדן הריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

19/08/2013 | 10:49 | מאת: דבורה אבקסיס

שלום לכולכן, שומעת את הכאב של כל האימהות שרצו להיות ואינם! גם אני כמוכם עברתי אובדן הריון בשבוע 27 עקב מום שהיה בעובר שבעקבותיו עברתי רעלת הריון קשה מאוד שבעקבותיו שהיתי בטיפול נמרץ במשך שבוע-ממש גיהנום! ב''ה יצאנו מזה וגם קיבלנו צ'ופר ... אשמח לשלוח לכן את הספר שלי "אחות שלא הכרתי" שנותן הרבה כוח ותקווה, גילי אגר נתנה לי רשות לפרסם אותו בפורום וממליצה עליו מאוד. שנדע רק שמחות , 054-6219663 [email protected]

רציתי להמליץ לכם מכל הלב על הספר החשוב הזה שכתבה בנדיבותה דבורה אבקסיס, מתוך יכולת מופלאה להשתמש במשבר וכאב כדי לסייע לאחרים. הספר יכול לעזור לכם לעבד את חוויית האובדן עם ילדיכם שלא זכו להכיר את האח או האחות שהיו אמורים להצטרף אל חייהם, אך מעבר לכך, גם עבורנו המבוגרים, הספר הוא הזדמנות טובה לחבור לרגשות שלא תמיד נגישים לנו. בסוף הספר ישנה מדיטציה מרגיעה ונפלאה שתרמה מיה קראוסהר-עטר, תרפיסטית בהבעה ויצירה ואשה מדהימה ורגישה, ואני חושבת שכל אחת שחוותה אובדן הריון תוכל למצוא בו ערך. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי