זמן

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

03/06/2013 | 13:40 | מאת: דורית

שלום,לפני 6 שנים עברתי לידה בשבוע 27 ו-5 ימים,חויתי מוות תןך רחמי שלא ידועה סיבתו.עד היום אני מרגישה אובדן למרות שבלפני התברכנו בילדים בריאים ומקסימים ,עצוב לי שבתחילה לא רציתי את ההריון אחר שנודע לי שזה בו(כי היו לי רק בנים בבית והשתוקקתי כל כך לתקן את חוית הילדות שלי עם אמי באמצעות בת)זכינו גם לבת אך למרות שהייתי שמחה לעוד ילד פחדתי מאוד,היום כבר מאוחר כי אני בת 41,ניסיתי לפתוח את הנושא עם פסיכולוג שאיתו אני מנסה להתמודד עם חסך אם,אך דברנו על כך רק פגישה אחת וזה היה יותר שיתוף ולא הרבה מעבר. האם לא מאוחר לכך?והאם זה שונה מטראומה אחרת וכדאי לעבור תהליך עם מומחה?אולי אשה?תודה

היי דורית ונעים מאד. הצטערתי לקרוא הן על אובדנך העצוב והן על תחושת ההחמצה שנותרת איתה. אני חושבת שעצם זה שאת שואלת האם כדאי לדבר עם מישהו מראה שהנושא מעסיק אותך מספיק כדי לעשות לו עיבוד בטיפול. ראשית, את יכולה לבקש מהמטפל שלך להרחיב את הדיבור על הנושא. בנוסף, את בהחלט יכולה לקיים תהליך במקביל עם אשת מקצוע באופן ממוקד בנושא הזה. אני הייתי מציעה בראש ובראשונה לבקש מהמטפל שלך לתת לזה יותר מקום ולראות אם זה עונה על הצורך. עדכני אותנו. גילי

04/06/2013 | 21:56 | מאת: דורית

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי