הייתי כאן לפני שנה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

24/04/2013 | 09:46 | מאת: חסוי

שלום בנות יש תקווה אני היתי כאן לפני שנה עצובה ועם כאב הצום כי עבדתי הפלה בשבוע 11 ואז אמרו לי לקחות 3 חודשיים ולנסעות שוב ואני עכשיו בחודש 6 תודה לאל והכול בסדר .. למה שוב כאן לספר את הסיפור שלי לעודד אותכם יש תקווה יודעת מה הכאב אחרי הפלה יכולה להגיד שגם עכשיו שבהריון תקין תודה לאל לפני כל בדיקה יש בי פחד בגלל עבר אבל עם אומנה הכל יהיי בסדר אז לא להפסיק לאמין שולחת חיבוק חזק לכל אישה שעברה הפלה תהיו חזקות !

24/04/2013 | 21:54 | מאת: אמא אוהבת

מתוקה, שמחתי כל כך לקרוא את הדברים שכתבת.מרגש ששבת לכאן כדי לתת מילות עידוד ותקווה לכל העצובות ולעיתים , המיואשות. איזה יופי!! מאחלת לך שתהני מההריון ושתבואי הביתה בסופו, בידיים מלאות.

01/05/2013 | 11:26 | מאת: מצולקת

זוכרת אותך היטב ובהחלט שמחבקת, מברכת ומאוד שמחה בשבילך על המקום בו את נמצאת היום!!!! גם אני חוויתי אובדן, אני היתי כאן, וגם אני בעיצומה של תקופה הריונית חדשה, אך אני לעומתך עדיןלא מאושרת, מחוייכת בהנאה ומפגינה שמחה, תקווה ואופטימיות יתרה. כנראה שאם כבר אחוש תחושות חיוביות וטובות שכאלו יהיה זה אחרי שב"ה אזכה להחזיק תינוקת חייה ונושמת בידיי...

היי! אני זוכרת אותך היטב ותודה שזכרת גם אותנו ובאת לחזק את הבנות. שמחה איתך ונשמח לשמוע עוד עדכונים טובים בהמשך :) גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי