הסביבה לא מבינה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

24/03/2013 | 12:33 | מאת: מיואשת

קודם כל תודה על התגובות אי אפשר לתאר את הקושי גם אין לי הורים או אחים שתומכים הכל לבד. בעלי לא מבין כמה זה קשה. והסביבה עם כל מיני עצות שלא עוזרות ולא מבינים כלום .

25/03/2013 | 00:06 | מאת: אמא אוהבת

אכן הסביבה לא מבינה . אלה הסובבים אותך לא התמודדו עם מה שעברת ואין הם כואבים את כאבך הגדול. כבר עברה למעלה משנה מהיום הנוראי שבו נגמר ההריון שלי בשבוע ה 20 אך עדיין כאב האובדן צורב כל כך. לא אתן לך טיפים ועצות חוץ מדבר אחד: אל תצפי לאמפטיה מאלה שאינם יכולים לתת לך. למדתי שלרבים אין יכולת לשמוע ולהבין מבלי להביע את דעתם, שלעיתים איננה מלומדת... קשה להם למצוא את המילים,לדעת מה לומר , והחשוב מכל קשה להם להקשיב,באמת להקשיב, לדברים שאת אומרת ויותר מכל, לדברים שאינך אומרת. עברת ארוע קשה כל והוא חלק משרשרת ארוכה של נסיונות כושלים שרק מקשים עלייך יותר ויותר. את רוצה ילד נוסף ואינך מוותרת. אחרי האובדן שלנו הבטחתי לעצמי ולבעלי אהובי שלא אוותר עד שאביא אח או אחות לבני מחמלי. ניסיתי,רציתי,לא ויתרתי. השקעתי המון אנרגיה ומאמץ בלרצות והיום שנה ורבע אחרי, אין הריון. קבלתי לא מזמן החלטה שעליי להפסיק להשקיע בלרצות, עליי להנות ממה שיש ולהאמין שאם ירצה הבורא, אזכה לילד נוסף. ואם לא,אקבל באהבה את הדין. למדתי לחיות עם אובדניי ולהניחם בצד. תני לעצמך זמן להתאושש יקירה, כיתבי כאן בפורום,מיצאי את הכוחות המדהימים שיש בך ושובי,אחרי שתעברי את תקופת האבל על האובדן, לחיות. להנות ,לשמוח ולאהוב. אני מאמינה ומאחלת לך בכל לב שתזכי בקרוב להריון בריא . מאחלת לך ולכל אוהבייך ויקירייך חג חירות כשר ושמח.

25/03/2013 | 08:54 | מאת: מיואשת

המילים שכתבת נגעו מאוד לליבי מנסה להגיע להשלמה כמוך ולהנות ממה שיש אבל לא מצליחה. חג שמח

03/04/2013 | 22:03 | מאת: ירון

אילו מילים חמות ומרגשות. מחזק את ידיך ומאחל לך ולבעלך שהיום המיוחל יגיע במהרה. אין לי ספק שכך יקרה.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי