קבוצת תמיכה לזוג שאיבד תינוק במהלך לידה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

01/03/2013 | 18:41 | מאת: lioo

שלום רב, לפני שלושה שבועות ילדתי תינוקת חיה שנפטרה לאחר כמה דקות...קשה לי לפרט כאן את גודל הטרגדיה ואת הכאב שאנחנו מתמודדים איתו. האם את מכירה קבוצת תמיכה לזוג או לגבר? ממה שאני מבינה רוב הקבוצות הם לנשים. בעלי, עבר ועובר איתי את כל התהליך מהרגעים השמחים שקדמו לטרגדיה ולאחריה ואני מרגישה שגם הוא זקוק למקום בו ניתן יהיה להכיל את הכאב שלו והוא יוכל להביע את עצמו. תודה

שלום לך. הצטערתי מאד מאד לקרוא על הטרגדיה שעברתם. לא ידוע לי על קיומה של קבוצה לזוגות, אבל מהנסיון שלי, דווקא לאחר אובדן כזה, חשוב שההתמודדות הטיפולית תהיה בנפרד: מקום שבו את יכולה להביע את הקושי בלי לחשוש שזה יכביד עליו, ומקום שבו הוא יכול להביע את הקושי בלי לחשוש שזה יכביד עלייך. לכן אם את מוצאת קבוצה או טיפול שמתאימים לך, זה יהיה נכון שתצטרפי אליהם ושהוא יתמודד בטיפול נפרד. דרך קופ"ח ניתן לקבל טיפול פסיכולוגי במחיר מוזל, ואני מעריכה שכל מטפל/ת בעלי לב והבנה אנושית יוכלו לעזור לו. אם תרצי עוד עזרה בהכוונה את מוזמנת לכתוב לי למייל [email protected]

16/07/2015 | 16:10 | מאת: שושה

יש לי סיפור דומה ואני מחפשת פורום או מקום של אמהות שעברו דומה.....

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי