קבוצה לנשים שעברו לידה שקטה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

23/02/2013 | 09:33 | מאת: רינת ורדי-עו"ס

שלום לכולן. נפתחת קבוצת טיפול ותמיכה בצפון לנשים שעברו לידה שקטה. מדובר במקבץ של שישה מפגשים, עם מספר בנות קטן ומצומצם על מנת לאפשר מקום לחוויות ולתחושות של כל אחת ואחת. נשארו בין 1-2 מקומות. מוזמנות ליצור עימי קשר לפרטים נוספים ולהשתתפות רינת ורדי, עו"ס msw,מתמחה בטיפול בנשים. 054-6878484 [email protected]

09/03/2013 | 21:19 | מאת: אנונימית

היי רינת, האם עדיין מתקיימים מפגשים כאלה? בימים האחרונים עברתי אבדן הריון בחודש מתקדם ולא יודעת איך להתמודד עם האבדן..

09/03/2013 | 22:13 | מאת: רינת ורדי- עו"ס

קודם כל אני מצטערת מאוד על האובדן שלך. לגבי הקבוצה, אשמח לדבר /להתכתב איתך ישירות. אם את רוצה תרשמי לי כאן כיצד אפשר ליצור איתך קשר, או ליצור איתי קשר בנייד 0546878484, או במייל [email protected], מה שנוח ומתאים לך. רינת

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי