תודה לכולן

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

14/02/2013 | 01:56 | מאת: סיגל

לגילי המקסימה ולכל הבנות המקסימות שתמיד היו כאן בשבילי שלעולם לא תדעו עוד צער וכאב ושתמיד תהייה שמחה ואהבה בלבכן אני כבר 8 חודשים אחרי האסון שלי ולפני 3 שבועות הופתעתי שאני בהריון מה שממש לא האמנתי שיקרה אחרי הנסיונות הנואשים למהר עד שכשבאמת לא ציפיתי זה קרה אומנם באולטרסאונד התבשרתי על 2 עוברים ואחד ללא דופק ואתמול זה אושר שנישאר עובר אחד ואני מאוד מאושרת למרות הפחד התמידי שמלווה אותי כי גם מה שקרה לי לידה מוקדמת בשבוע 20 כשהכל תקין אבל אני מקווה לעבור את שבוע 25 מהר ואז אני ירגע קצת אני ממש רוצה להודות לגילי המדהימה שתמיד ידעה לעודד וייעץ נכון ביותר עבורי לפחות ועבור כולן את עושה עבודת קודש ולכל הבנות המדהימות והמקסימות שכל מה שהייתי מייחלת לעצמי אני מאחלת לכן יקרות שלי שחייכן יהיו מלאים אושר עושר ושמחה בריאות וכל משאלות ליבכן יתגשמו וכשאני יכנס לאתר הזה אוכל לקרוא רק בשורות טובות ומשמחות חיבוק גדול לכולן

14/02/2013 | 22:06 | מאת: אמא אוהבת

סיגל יקירה, איזה אושר.כמה משמח לשמוע דברים טובים שכאלה.אני מאחלת לך שההריון יתקדם ושתהני ממנו הנאה גדולה. שבעזרת השם, תלדי ילד בריא ושלם ושתצאי מבית החולים בידיים מלאות ובשמחה גדולה. הרבה הרבה הצלחה,

15/02/2013 | 00:22 | מאת: סיגל

באמת תודה לך על האכפתיות מכולן אני זוכרת שאת הראשונה שהגבת כשלראשונה נכנסתי לאתר וכמו כן אני יודעת כמה שאת תמיד מעודדת את כולן ומייעצת מהלב צריך להיות אדם כ"כ טוב כדי להתרגש ולרגש בצורה כזאת כפי שאת עושה ואני מאוד מעריכה אותך על כך ובטח כמוני עוד רבות מאחלת לך גם המון אושר שמחה ואהבה וכמו שאת נותנת המון אהבה כך תקבלי ויותר באמת שאת מצליחה לרגש אותי כל פעם מחדש ושוב תודה לך מקסימה.....

אני שמחה לשמוע על הבשורה הטובה. אני מתרגשת עד דמעות מהכרת התודה שלך לבנות ולי. כל כך חשוב לי לדעת שהתמיכה בפורום עוזרת ותודה ענקית שמתוך המקום הטוב שאת נמצאת בו זכרת את הפורום ובאת לעודד. אני מקווה שהמילים שלך תחזקנה את כל הבנות כאן שכמו שבעבר משהו כה קשה הגיע בהפתעה לתוך הריון מלא תקות והפך את התמונה- כך גם ברגע אחד יכול להתחיל משהו שישנה את התמונה אל עבר פרק חדש. חשוב לי לציין שהריון לאחר אובדן יכול גם הוא להיות אתגר לא פשוט מטבע הדברים בשל החששות מההריון הקודם. ישנו פורום מקסים ב"תפוז" שנקרא: "הריון לאחר אובדן" בניהול נשים שאני מאד מעריכה, ואולי שווה לך לבקר שם אם תרגישי שאת רוצה לחלוק את תחושותייך או לקרוא על התמודדותן של עוד נשים בהריון. אנחנו כאן לשמוע מה שלומך. גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי