עליה במספר הכדוריות הלבנות במהלך ההריון

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

31/12/2009 | 18:08 | מאת: דלית דרור

שלוםרב, אני בת 35 בשבוע 32 של הריון ראשון. מהלך ההריון תקין, אולם שמתי לב לעליה מתמדת של מספר הכדוריות הלבנות בספירת הדם שלי (זו מאתמול 15,800)החורגת מהנורמה שמכבי מנפקת בתוצאות הבדיקות - וכן עליה יחסית של הנאוטרופילים (אתמול 85) לעומת ירידה של הלימפוציטים.מה הגורם לתופעה? האם בדיקותי בנורמה, שכן הבנתי שהיא שונה אצל אישה הרה? תודה, דלית

31/12/2009 | 21:43 | מאת: ע

תבקשי מרופא הנשים שלך שיסביר לך את תוצאות הבדיקות. בכל אופן, פורום מתאים הוא של ד"ר יפת יובל "הריון ולידה"

שלום אכן כדאי לפנות לפורום הריון ולידה בהצלחה גילי

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי