בלחץ ובגלל בדיקה דם שצריכה לעשות מזכירה לי את הכאב

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

31/10/2012 | 20:25 | מאת: חסוי

בגלל מה שקרה עברתי בדיקות ותוגה לאל הם תקינות חוץ מבדיקה אחת בדיקה הורמנלית תוצאה קצת גובה כנירא בגלל שהיתי ערה קצת זמן לא ידעתי שצריכה להתורר 4 שעות לפני הבדיקה וליסתובב ללכת ברגל לפניי אז מחר צריכה מחר שוב על הבדיקה אז מחר לא עובדת וצריכה ליתורר ב4:30 בבקר חושב על זה שצריכה ליסתובב בבית "כמו סתומה" ליתורר מוגדם הבדיקה שצריכה לעבור מחר מחזיקה לי את המחשבה מרגישה את הכאב שוב

31/10/2012 | 21:15 | מאת: נטע

מחזיקה אצבעות ומאחלת בהצלחה!!!

01/11/2012 | 06:29 | מאת: חסוי

:)

את בטח כבר אחרי הבדיקה. מקווה שהצלחת להתעורר בזמן ושהתוצאות יהיו טובות. גילי

01/11/2012 | 06:31 | מאת: חסוי

התוררתי בזמן עוד לא עשתי את הבדיקה רק ב8 ערה כבר מ4 וחצי ומקווה גם שהיו רק בשורות טובות

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי