לומדת להסתכל על מה שיש

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

23/10/2012 | 06:15 | מאת: חסוי

אתמול בעלי יפתעה אותי היה ערב רגוע וכיף חשבתי לעצמי ייש לי בעל אוהב משקיע . משפחה חמה אוהבת חברים שאוהבים כל זה לא מובין מאלו אז להגיד תודה לבורא עולם ולהמשיך אלה מה שאין כרגע לאמין שבעזרת השם יהיה ואני רגוע יותר ושמחה יותר

שלום לך כל הכבוד שהצלחת למצוא אפשרות להסתכל על מה שיש לך. אני ממליצה בחום על אתר שעוזר לעשות את זה http://www.resonancemeditations.com/home יש שם תכנית שאפשר להוריד בחינם ולעשות תרגולים כל יום בהצלחה!

26/10/2012 | 12:07 | מאת: חסוי

תודה רבה לך:)

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי