רגשות מעורבים אוף..

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

21/10/2012 | 21:23 | מאת: חסוי

מצאד אחד מתרגשת מחר יש לי יום הולדת מצאד שני נזכרת מזה שאמרתי בעלי שקלנו שבהריון עוד כמה חודשים תיהיה לי בטן והילד הוא הילדה המתנה הכי יפה שקבלתי כבר אז ברגשות מעורבים מרגישה קצת שמחה וצאד שני עצב ולא מצליחה לישון ועיפה כי עבר אלי יום לא קל מחר אך ירגיש לא יודעת כרגע רוצה רק לישון

21/10/2012 | 21:35 | מאת: נטע

מזל טוב יקרה!!! מקווה לפחות שלקחת למחר יום חופש מהעבודה ושתפרגני לעצמך ביום מפנק עם בעלך, או כל דבר אחר שעושה לך טוב! מאחלת לך שנה של בשורות טובות!

22/10/2012 | 05:32 | מאת: חסוי.

תודה ואמן לכלנו שהיו רק בשורות טובות !

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי