קבוצת תמיכה

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

21/10/2012 | 17:34 | מאת: אנונימית

היי בנות, רציתי להציע למי מכן שמעוניינת להתאגד ולהקים יחדיו קבוצת תמיכה באזור מודיעין. מנסיוני האישי אני מריגשה ויודעת כי יש צורך ממשי בשיחות , בפורקן בכתף חמה לא שופטת מבינה לצערי לא לכולנו ישנה כזאת ולעיתים גם אלטרנטיבות אחרות אשר יעילות בהחלט( גם כן מנסיון) של שיחות מול איש מקצוע כרוכות בתשלום ולעיתים אף גבוה ממה שבחלק מן המקרים ניתן להרשות על כן עלתה בראשי המחשבה על הקמת קבוצה שכזו אין צורך בתשלום או בהתחייבות כלשהי רק הצורך לתת ולקבל אהבה הקשבה חום הכוונה. כולנו לצערי חיות כרגע בעולם חשוך קר וכואב חשבתי שיחדיו נוכל אולי ולו במעט להאיר את עולמנו במעט תמיכה והבנה חום ואמפטיה והכי חשוב חוסר שיפוט וקבלה. אני יודעת שלי אישית זה יעזור מאוד מי שתרצה להצטרף יותר ממוזמנת לפנות אליי לכתובת האימייל הבאה: [email protected] והלוואי ובע"ה נדע כולנו ימים יפים ושמחים!

22/10/2012 | 15:32 | מאת: אנונימית

היי בנות , בעקבות פנייה שהגיעה אליי לאימייל אני מציעה לשנות את המיקום לתל אביב. פרטים נוספים בעניין ב [email protected] אשמח לשמוע מכן..

אם תרצינה שאגיע למפגש או כמה מפגשים אשמח לעשות זאת בהתנדבות. שיהיה בהצלחה, גילי

26/10/2012 | 15:10 | מאת: אנונימית

גילי היקרה תודה כנה מעומק הלב!!! תודה לך על שאת כאן מקשיבה ומייעצת לנו תמיד. תודה על הדאגה הכנה שבך על האכפתיות והחמלה תודה על ההצעה הנדיבה והמבורכת יקרה פשוט תבורכי. אישית אני יודעת כי לי זה יעזור ומאוד ואין לי ספק שלרבות מאיתנו. לצערי הרב כרגע אנחנו רק 3 שמעוניינות אנסה לגייס עוד בנות ומקווה שבעקבות הצעתך תהיינה פניות נוספות. במידה ולא האם זה יהיה חוצפה להטריח אותך בשביל 3 בנות??? יש לי את מספר הפלאפון שלך משיחתנו הקודמת ואת האימייל גם כן אם זה בסדר מבחינתך ברגע שאדע מספר סופי של משתתפות אודיע לך ותאמרי לי אם זה עדיין רלוונטי..ממתינה לתשובתך בהערכה רבה וברכת שבת שלום.. ולמי מכן שמעונינת להצטרף לקבוצה לקבל חיזוק חום ועזרה. מקום בו לא שופטים ומבקרים מקום שבו נוכל להעניק אחת לשנייה כתף תומכת אוזן קשבת ופשוט להיות שם אחת למען השנייה אתן מוזמנות לפנות אליי ל[email protected] קיבלנו הצעה נדיבה ונהדרת מגילי תנצלו זאת בנות יקרות.. שבת שלום לכולנו ורק טוב!

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי