לגיל אגר תעני לי בבקשה זה חשוב !.

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

11/10/2012 | 20:16 | מאת: חסוי

שלום יצעתי לי עזרה בקשר לטיפול מרגישה שזקוקה לזה . הבעיה שבזמן הקרוב בגלל העבודה כי יש הרבה עבודה לחץ אז לא יוכל להגיע לטיפול ונכון שטיפול יכול להיות רק פעם בשבוע שזה באמת היי מספיק עבורי ענין שלא יכול לצאת מוגדם מהרגיל בשביל זה ( יש לי בדיקה חשובה שבוע הבאה בקשתי לצאת שעתיים לפני הזמן עשו לי פרצופים ) זה בעיתי להתחיל טיפול בזמן הקרוב יש לך רעיון עבורי ? ישמח לקבל תשובה

היי כמו שהצעתי את מוזמנת לכתוב לי בפרטי ואשמח לעזור לך למצוא טיפול מתאים [email protected]

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי