בבקשה תגדיו לי שאני בסדר??

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

10/10/2012 | 21:00 | מאת: חסוי

אתמול הרגשתי חזקה גם כתבתי אל זה כאן והיום מרגישה חלשה . והסבות לזה שאמרתי מראש למנהלת שלי בעבודה שיש לי בדיקות בדיקה אחת היתה צריכה להיות מחר אבל יום שבת קבלתי מחזור אז יום שלישי אמרתי לה שחל שנוי והבתיקה תיהיה יום שני שבוע הבאה אז היום אומרתי לי אל תעשי את זה אומרת לה את מה אמרה לי שאמרת שיש לך בדיקות ושנית יום שבואו בסח הכול בקשתי לצאת שעתיים לפני הזמן אז אמרתי לה לי דברים שלא תלוים בי ולא סתם יש שנוי ביום של הבדיקה. ובהפסקה אחת הבנות שאלה אותי נו עשה את הבדיקה ואני לא דברתי חוץ מהמנהלת אל זה אמרתי לה אזהו בדיקה אמרה לי אצל הרופאת נשים בקיצור מסקרים לי את זה יותר מתי ולחצים אל הכאב הכי גדול ויותר מזה לא טוב לי בעבודה בכללי אז נשברתי שיגעתי לבית יום אחד מרגישה חזקה יום אחר מרגישה חלשה זה קורה גם לכן זה נורמלי נכון ?

10/10/2012 | 22:52 | מאת: נטע

יש מצב שבמצבך את 'יותר מבסדר'! חבל לי לשמוע כי הזמן בו את בעבודה לא מהווה עבורך מקום של ניתוק וסיפוק יחד. חבל לי לשמוע כי לא טוב לך בעבודה ושאת מרגישה שלוחצים לך על הכאב... מחבקת מכאן ומאחלת כי תצליחי להתגבר על תחושות אלו. מאחלת בשבילך עבודה טובה יותר, בה תרגישי שמחבקים ומפרגנים לך ולא אחרת מזה. לבינתיים מציעה לך לצבור כוחות בדרך של שיחות עם איש מקצוע, הליכות בערבים, כתיבה, חוג, או כל דבר אחר שיכול לסייע ולעשות עוד קצת טוב לנשמה שלך. נטע.

11/10/2012 | 18:43 | מאת: חסוי

תודה לך אל התמיחחה שהיי לך שבת שלום ורק בשורות טובות:)

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי