ספר על התמודדותנו עם פטירת תינוקנו

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

03/10/2012 | 21:16 | מאת: שלמה ושירה

לפני 8 שנים נולד לנו בן חולה לב. לאחר ניתוח נפטר והוא בן חודשיים וחצי. העלנו את הסיפור על הכתב. את השתלשלות המאורעות ואת התחושות והתהיות שחוינו. מטרתינו היא לתת למי שנמצא במשבר כזה את התחושה שגם אחרים היו שם והחיים ממשיכים. ניתן לקרוא בפייסבוק (מהסוף להתחלה) בקישור הבא: http://www.facebook.com/lamnatzeachalmutlaben או להוריד או לקרוא ברצף בקישור הבא: https://docs.google.com/open?id=0B14-JzoDezsVTVhxM1hZVU83bkk

לשלמה ושירה אני משתתפת בצערכם העמוק. קשה לדמיין כאב כזה. בוודאי מפלח את הלב ואת הגוף ואת החיים. תודה שמצאתם את הכוח לעזור לאחרים בכתיבתכם ולשתף אותנו. גילי

07/10/2012 | 10:12 | מאת: אמא אוהבת

07/10/2012 | 10:23 | מאת: אמא אוהבת

קראתי את סיפורכם העצוב והמרגש. בכיתי על אובדנכם הגדול . ההתלבטויות הקשות כל כך עימן נאלצתם להתמודד הן במהלך ההריון והן בתקופת חייו הקצרצרה כל כך של בכורכם , מעצימה את תחושת האובדן. אנו מתקשים כל כך לקבל החלטה זו או אחרת הנוגעת למחמלינו ולאחר שמקבלים אותה , חיים עם התחושה שאולי שגינו בקבלת ההחלטה הזו. שאלות אמוניות ליוו גם אותנו במהלך התקופה הקשה. הצער על החיים שנגדעו עוד בטרם זכו לחיים מלאים וטובים הוא צער עצום. כתיבתכם הכנה,הישירה והאמיתית ריגשה אותי כל כך.התחושה שכדאי ללמוד מהאובדן ולדעת שעל אף הצער הגדול , ניתן לצמוח ולשפר את עצמינו,מעידה על גדלות הנפש שלכם. אין ספק שילדיכם זכו להורים נפלאים , רגישים ואוהבים. הורים שעל אף אובדנם הבלתי נתפס הרימו את עצמם ובנו יחד משפחה לתפארת. מאחלת לכם כל טוב, שתזכו לגדל את ילדכם בבריאות טובה ובהרבה אושר.

07/10/2012 | 11:19 | מאת: שלמה ושירה

מרגש אותנו לראות שהצלחנו לגעת. ב"ה הזמן והחיים ירפאו את כאבכם ותוכלו להפוך את אנרגיות הכאב לאנרגיות של צמיחה. שתדעו רק שמחות.

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי