אני כבר לא אני

דיון מתוך פורום  אובדן הריון - תמיכה וליווי

21/09/2012 | 14:36 | מאת: חסוי

אתמול היתי בחתונה חיכתי חוכים לא אמתים ורק אחרי ששתי קצת שמחתי קצת . לפני שבוע וחצי חזרתי לעשן אחרי 3 שניים בלי סגריות ! רוצה לחזור לעצמי כמה שיותר מהר ..

21/09/2012 | 14:56 | מאת: נטע

יקרה, מה אגיד לך... מסירה בפנייך את הכובע על שהלכת. אני לא מסוגלת ונראה לי שגם לא ארשה לעצמי ללכת בשנה הקרובה לארועי שמחה שכאלו. הסביבה הקרובה אמורה לקבל את תגובותינו בהבנה ומי שלא אז זה בהחלט הבעיה שלו. אבל אם את מרגישה שזה היה נכון לך אז מי כמוך יודעת מה טוב! די מובן שאת זו לא את שהית לפני המקרה. אין ספק שאת עכשיו אחרת! חבל היה לי לקרוא על שחזרת לעשן. אם יכולת 3 שנים בלי מאמינה שאת יכולה גם לפחות בתקופה הקרובה שלא. על אחת כמה וכמה אם וכשאת מתכננת בע"ה להכנס שוב בקרוב להריון. בברכת שבת תקווה ומנוחה!

21/09/2012 | 18:30 | מאת: חוסי

תודה לך יקרה זה מחזק שמבנים אותי אני בשוק בעצמי שהצלחתי כן להיות בחתונה אתמול ובקשר לסגריות בעזרת השם שיהיה מוכנה להריון יפסק בלי בעיה !מקווה בשבילך שתוכלי כן להיות בשמחות כמובן בזמן שלך שתרגשי שזה נכון לך .

מנהלי פורום אובדן הריון - תמיכה וליווי